FB IMG 1604854293265

Urheilijaprofiili – Rami Haavisto

Kuka olet, mistä tulet?
Oon Haaviston Rami, 2 lapsen iskä ja ravintolayrittäjä. Mä oon Teuvalta lähtöösin. 10 vuotta kiertelin ja asustelin pitkin Suomea ja vähä ulkomaillakin. Nyt viimeisen 5 vuotta asunut Seinäjoella.

Millainen on liikuntataustasi ennen CrossFit:n aloittamista?
Nuorempana harrastin painia, salibandyä ja jalkapalloa.

Mitä olet saanut harrastukselta?
Loistavia ystäviä, paremman kunnon ja voimaakin on vähä tullu. Harrastus sai myös luopumaan epäterveellisistä elämäntavoista ja keskittymään enemmän omaan hyvinvointiin useammalla osa-alueella.

Miksi CrossFit ja mikä siinä on parasta?
Nuoruuden harrastusten jälkeen työt ja muutot veivät miestä sitä tahtia että kaikki harrastukset jäi melkeinpä 10 vuodeksi. Vaikea oli löytää lajia mikä kiinnostaisi pitkällä juoksulla ja olisi omalla alalla mahdollista harrastaa säännöllisesti. Avopuoliso vuoden verran pyysi koittamaan crossfittiä ja sit ku lopuksi kerran suostuin, ihastuin lajiin heti. Parasta on CrossFitin monipuolisuus ja yhteisöllisyys. Kaikki on kilpakumppaneita ja kannustajia

Terveiset lajin aloittamista harkitsevalle.
Unohda ennakkoluulot, että lajia aloittaessa täytyisi olla jo kovassa kunnossa. Meitä on kaikenikäisiä, -kuntoisia ja -kokoisia. Anna lajille mahdollisuus. Meillä on loistava porukka ja huippuvalmentajat, jotka ottaa jokaisen urheilijan huomioon.

 

Katso myös: