Koulutettu hieroja Ville Ranta

Tehokkaan treenin lisäksi keho kaipaa myös lepoa ja huoltoa. Lihasjumit, erilaiset kiputilat, liikerajoitteet sekä puutuvat raajat ovat kaikki vaivoja, joita voidaan hieromalla hoitaa.

Ville Ranta - Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta 2013. Perusopintojen aikana erikoistuin urheilijan lihashuoltoon.
Harjoitan hierojan ammattia CrossFit-salin arjen pyörittämisen rinnalla. 

Hieronnassa yhdistän tutkimalla saadun tiedon sinun kertomukseesi oman kehosi tilanteesta. Näin saadun tiedon avulla suunnitellaan hoitosuunnitelma jokaiselle hierontakerralle.

Käsittelyssäni näkyy perinteisen hieronnan lisäksi jonkin verran nivelkäsittelyä ja mobilisoivaa hierontaa. En tiukasti erottele klassista hierontaa ja urheiluhierontaa, vaan käytän parhaaksi kokemiani tekniikoita kussakin hoitotilanteessa.

hieroja ville scaled

Saapuminen hierontaan:

  • Hierontahuoneeni sijaitsee CrossFit 60100:n tiloissa osoitteessa Yrittäjäntie 8. Parkkipaikkoja löytyy kiinteistön päädystä. 
  • Odotustilana toimii salin kahvio, jossa voit nauttia ilmaiset kahvit tai teet aikaasi odotellessa. 
  • Saavuthan hierontaan vain täysin terveenä. Flunssaisena hierontaan tuleminen ei ole ainoastaan turvallisuusriski, vaan myös hieronnan vaikutukset ovat sairaana usein negatiivisia.

Hinnasto

Maksutapoina korttimaksu, käteinen, Smartum hierontaetu, ePassi hyvinvointietu ja Eazybreak hyvinvointietu.

Yhteystiedot

Nettiajanvaraus - CrossFit 60100

Ajanvarauspalvelussa on tarjolla hieronnan lisäksi CrossFit 60100:n yksityisvalmennuspalvelut.