Hierojat: Ville & Jasmin

Tehokkaan treenin lisäksi keho kaipaa myös lepoa ja huoltoa. Lihasjumit, erilaiset kiputilat, liikerajoitteet sekä puutuvat raajat ovat kaikki vaivoja, joita voidaan hieromalla hoitaa.
Meidän salilla lihashuollosta huolehditaan kahden hierojan voimin. Sivun alareunasta löydät Villen ja Jasminin erilliset ajanvarausikkunat.

Ville Ranta - Koulutettu hieroja

Valmistuin Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta 2013 ja harjoitan hierojan ammattia CrossFit-salin arjen pyörittämisen rinnalla. 

Minulta on varattavissa myös 30min mittainen ”Kipuaika”, joka soveltuu erilaisten ongelmatilanteiden tutkimiseen, käsittelyyn ja kotihoito-ohjeiden antamiseen.

hieroja ville scaled

Jasmin Ruutiainen - Koulutettu hieroja

Olen Jasmin, Seinäjoen Hierojakoulusta keväällä 2019 valmistunut koulutettu hieroja. Toimin CF60100:lla päätoimisena hierojana.
 
Palveluihini kuuluvat klassisen hieronnan lisäksi myös urheiluhieronta sekä kinesioteippaus
Hieroja jasmin

Saapuminen hierontaan:

  • Hierontahuoneemme sijaitsee CrossFit 60100:n tiloissa osoitteessa Yrittäjäntie 8. Parkkipaikkoja löytyy kiinteistön edestä ja reilusti lisää kiinteistön päädystä. 
  • Odotustilana toimii salin kahvio, jossa voit nauttia ilmaiset kahvit aikaasi odotellessa. 
  • Saavuthan hierontaan vain täysin terveenä. Flunssaisena hierontaan tuleminen ei ole ainoastaan turvallisuusriski, vaan myös hieronnan vaikutukset ovat sairaana usein negatiivisia.

Hinnasto

Ville

Maksutapoina korttimaksu, käteinen, Smartum hierontaetu, ePassi hyvinvointietu ja Eazybreak hyvinvointietu.

Jasmin

Maksutapoina korttimaksu, käteinen, Smartum hierontaetu, ePassi hyvinvointietu ja Eazybreak hyvinvointietu.

Yhteystiedot

Ville

Jasmin

Nettiajanvaraus - Jasmin

Nettiajanvaraus - Ville