inbound1388387505839818348

Urheilijaprofiili – Heidi Ihala

Kuka olet, mistä tulet?

31v hammashoitaja ja yhden vauhdikkaan 8 vuotiaan pojan äiti. Lähtöjäni olen Pohjois-Satakunnasta Jämijärveltä, nykyään toki jo hyvinkin Pohjanmaalaistunut. Olen ollut aina innokas kokeilemaan kaikkea uutta, seikkailunhaluni on vienyt minut parhaimmillaan töihin Keniaan.

Millainen on liikuntataustasi ennen CrossFit:n aloittamista?
Nuorempana liikuin aina monipuolisesti, ratsastin ja pelasin pesäpalloa. Aikuisena liikunta koostui kuntosalista ja juoksemisesta. Kuntosalillakin viihdyin, mutta siitä puuttui aina se jokin, kunnes kokeilin toiminnallista harjoittelua eli crosstrainingia. Se oli siinä, minun lajini oli löytynyt. Lähdin ystäväni Sarin perässä kokeilutreeneihin CrossFit 60100 salille 2018. Sille tielle jäin.

Mitä olet saanut harrastukselta?
Crossfit on tuonut minulle iloa liikkumiseen ja ennenkaikkea ihania ystäviä. Olemme hyvä porukka ja kaikki kannustavat aina toisiaan. Liikkuminen pitää tämän hektisen arjen keskellä pääkopan ja kropan kunnossa.

Miksi CrossFit ja mikä siinä on parasta?
Crossfit on monipuolista ja jokainen treeni opettaa aina jotain uutta. Tykkään lajista koska se sopii kaikille ja jokaisen treenin voi skaalata itselleen sopivaksi. Voi mennä vähän päivän mukaan. Aina ei ole se maksimipäivä ja silti wodista voi saada tehokkaan. Tuntuu että itse en ainakaan ole vielä lähellekkään valmis, takkuan vielä esimerkiksi tuplien kanssa eikä käsilläkävelykään ole vielä hallussa 😄✌️

Terveiset lajin aloittamista harkitsevalle.
Tämä on meidän kaikkien juttu, jokaisen!
Olemme jokainen olleet joskus ekalla WoDilla ja voi jestas kun se jännitti. Mutta muistan kuinka heti sain iloisia ihmisiä ympärilleni ja hyviä vinkkejä treeniin. 😊 Näin reilu 2v myöhemmin pyrin aina tuomaan samaa fiilistä kanssaliikkujille. ✌️

Katso myös: