Viivi profiili2

Urheilijaprofiili – Viivi

Tällä kertaa esittelyssä Viivi, meidän sydämmellinen rääväsuu! Viiviin voi treenien lisäksi törmätä hääräämässä Varickolla, eli salin väen suosikki lounaspaikassa 🙂

Kuka olet, mistä tulet?
Olen Viivi Loppela, 24 vuotias kahden lapsukaisen äiti, sekä yrittäjä ravintola-alalla. Synnyin ja kävin koulua Seinäjoella, opiskelin muutaman vuoden matkailualaa Lapualla ja 2014 palasin takaisin Seinäjoelle.

Millainen on liikuntataustasi ennen CrossFit:n aloittamista?
Lapsuudessa ja nuoruudessa harrastin vaihtelevasti tanssillisia lajeja ja useamman vuoden cheerleadingia. Yläasteella olin vuoden liikuntaluokalla, mutta sitten liikuntaharrastukset jäi vähemmälle ja ammattikouluaikana kiinnosti ihan muut asiat kuin urheilu. Kipinän liikuntaan löysin uudelleen kun odotin ensimmäistä lasta, silloin 18-veenä heräsi huoli ”raskauskiloista” ja aloin käymään kuntosalilla ja uimassa. Perus sali kävi nopeaa tylsäksi, en jaksanut miettiä treeniohjelmia ja keskittyä sarjojen pumppaamiseen kuntosalilaitteilla.

Mitä olet saanut harrastukselta?
Mahtavan atleettisen ja veistoksellisen vartalon 😉 Vitsi vaan, oon saanut salilta ja lajilta ison määrän uusia ihania ystäviä ja kavereita, mahtavan treeniyhteisön ja arjen pakopaikan. Bonuksena kunto on kasvanut, voimatasot nousseet ja oon lopettanut lajin motivoimana tiettyjä epäterveellisiä elämäntapoja. Olen harrastanut crossfittia nyt reilu 3 vuotta, ja edelleen lähden salille aina innostuneena ja motivoituneena. En myöskään ole enää aikoihin käynyt treeneissä ulkonäköön liittyvistä syistä, vaan rehellisesti siksi että treenaaminen on kivaa ja saan liikunnasta iloa ja hyvän olon.

Miksi CrossFit ja mikä siinä on parasta?
Hyvä ystäväni oli käynyt onrampin ja treenannut 60100:lla jonkin aikaa ja hän suositteli lajia meidän kaveriporukalle. Crossfitillä oli sellainen kovan lajin maine ja halusin lähteä koittamaan, pärjäisinkö treeneissä. Ja kaikkihan treeneissä pärjää 🙂 Parasta lajissa on monipuolisuus, ei käy levottomallakaan aika pitkäksi jumpalla. On voimahommia ja hikijumppaa ja paljon muuta. Kiva juttu on myös salin valmis ohjelmointi, ei tarvi miettiä salille mennessä että mitähän sitä tänään tekis.

Terveiset lajin aloittamista harkitsevalle.
Anna mahdollisuus lajille, vaikka vähän jännittäiskin! Meitä on kaiken kuntoisia, kokoisia ja ikäisiä ja jokainen pystyy varmasti suorittamaan treenit tehokkaasti omalla tasollaan (itse treenasin myös koko toisen lapsen odotusajan, ja palasin treenaamaan lapsen ollessa noin 3kk). Treenit omalle tasolle skaalattuna, valmentajien avustuksella 🙂 Meillä on salilla hyvä porukka johon on helppo tulla <3

Katso myös: