IMG 20200808 WA0052

Urheilijaprofiili – Roni Poola

Meidän sali on täynnä mahtavia persoonia ja urheilijoita. Urheilijaprofiilien kautta halutaan esitellä heitä maailmalle!

Kuka olet, mistä tulet?
Olen Roni, kolmeakymppiä kolkutteleva ainakin vielä henkisesti nuori mies. Työkseni ajan kiskopyöräkaivinkonetta. Myös personal trainerin paperit löytyy taskusta, mutta niitä hommia en ole vielä työkseni tehnyt. CrossFitin lisäksi harrastan jokamiesluokkaa eli autojen kanssa tulee myös jonkin verran puuhailua.

Sanon aina etten ole mistään kotoisin; syntynyt Turussa, asunut kymmenisen vuotta Anjalankoskella ja sieltä päätynyt Koskuen (Jalasjärvi) kautta Seinäjoelle. Viitisentoista vuotta asunut nyt Etelä-Pohjanmaalla.

Millainen on liikuntataustasi ennen CrossFit:n aloittamista?
Pienenä tuli harrasteltua ja kokeiltua kaikenlaista, sirkuskoulusta ja judosta lähtien. Pitkäaikaisin harrastus taisi olla jalkapallo. Yläasteen jälkeen puraisi kuntosalikärpänen ja sitä touhua tuli harrasteltua vajaa kymmenen vuotta. Reilu pari vuotta sitten eksyin ristiinkuntoilun pariin ja sillä tiellä on pysytty ja luultavasti pysytään vielä aika kauan 😁

Mitä olet saanut harrastukselta?
Olen saanut paljon uusia kavereita, ja kuntokin on kasvanut siinä sivussa kohisten. 😁

Miksi CrossFit ja mikä siinä on parasta?
CrossFitissä yhdistyy monta asiaa jotka ovat lähellä sydäntäni, mm. suorituskyky, voima ja taitoharjoittelu. Parasta on ehdottomasti tiivis yhteisö, kaikki salilla kävijät ovat toisilleen tuttuja ja porukasta ei jätetä ulkopuolelle ketään. CrossFit on myös kaltaiselleni mukavuusalue jumppaajalle ainut keino saada itsestään enemmän irti etenkin hieman rankemmissa kuntoa vaativissa (ja kasvattavissa) syketreeneissä.

Terveiset lajin aloittamista harkitsevalle.
Rohkeasti mukaan vaan, kuntotasosta riippumatta!

https://www.instagram.com/ronipoola/

Katso myös: