9D29F126 291F 4E9F BF34 94AEBA029564

Urheilijaprofiili – Laura Ojala

Meidän sali on täynnä mahtavia persoonia ja urheilijoita. Urheilijaprofiilien kautta halutaan esitellä heitä maailmalle! Tällä kertaa vuorossa Laura ”täydellinen kyykky” Ojala!

Kuka olet, mistä tulet?
Olen 25-vuotias ja kotoisin Keski-Pohjanmaalta! Seinäjoelle muutin koulun perässä reilut 4 vuotta sitten ja tällä hetkellä työskentelen sairaanhoitajana.

Millainen on liikuntataustasi ennen CrossFit:n aloittamista?
Harrastin yläasteikäisenä yleisurheilua, jonka jälkeen siirryin ryhmätanssin pariin kuudeksi vuodeksi. Tanssiharrastuksen päätyttyä aloin käymään säännöllisen epäsäännöllisesti kuntosalilla.

Mitä olet saanut harrastukselta?
Olen päässyt lajin kautta tutustumaan paljon uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea saanut monipuolisen harrastuksen itselleni, josta nautin täysillä!

Miksi CrossFit ja mikä siinä on parasta?
Päädyin koulun järjestämän lajikokeilun kautta osallistumaan CrossFitin kokeilutunnille, koska halusin päästä testaamaan jotakin uutta lajia. Kipinä CrossFittiin syttyi jo heti silloin, mutta siitä huolimatta jatkoin kuntosalilla käyntiä ja päädyin CrossFitin pariin vasta kaksi vuotta myöhemmin. Ja nyt mietin, että miksi ihmeessä odotin niin kauan!? Nyt treenejä CrossFitin parissa onkin kerennyt vierähtää 1,5 vuotta.

CrossFitissä parasta on sen monipuolisuus ja se onkin ehkä yksi tärkein syy miksi halusin vaihtaa kuntosalilla käynnin monipuoliseen, kaikkia osa-alueita kehittävään crossfittiin. On hienoa huomata, että itsessä tapahtuu kehitystä jatkuvasti, oli kyse sitten voimasta, kestävyydestä, liikuvuudesta tai tekniikasta. Tietysti parasta on myös yhdessä tekeminen ja vaikka jokainen urheilija keskittyy täysillä omaan tekemiseen, saa toisista lisäenergiaa omaan treeniin!

Terveiset lajin aloittamista harkitsevalle.
Älä mieti kahta vuotta niin kuin minä tein!
Tuu ihmeessä testaamaan lajia ja kehittämään itseäsi urheilijana eri osa-alueilla!
Varoitus: voit jäädä koukkuun! 😉

Katso myös: