Valmentajaprofiili
VILLE K
EJA 5076

1) Kuka olet, mistä tulet?
Ville Koivula, lähtöisin Kihniöltä, mutta peruskoulun jälkeen muutto seinäjoelle opiskelujen pariin. Opiskelujen jälkeen myös työt löytynyt seinäjoelta ja kotiutunut Nurmon puolelle.

2) Millainen on liikuntataustasi ennen CrossFit:n aloittamista?
Lapsena tykkäsin harrastaa kaikkea, kesät yleisurheilua ja talvet hiihtoa ilman sen suurempaa kilpailemista. 13- vuotiaana kokeilin nyrkkeilyä ja siihen jäin koukkuun pidemmäksi aikaa ja lajin parissa tuli kilpailtua/harrasteltua n. 5 vuotta. Nyrkkeilyn jälkeen ei ollut enään mitään tiettyä lajia, johon olisin kaiken aikani antanut niin kuviossa pyöri aika paljon juoksua ja kuntosalilla käyntiä. Normaaliin kuntosaliharjoitteluun halusin kuitenkin vaihtelua sekä monipuolisuutta, joten eksyin tammikuussa 2021 CrossFit 60100:n alkeiskurssille. Heti alkeiskurssin käytyä tiesin, että tämä on laji, jonka parissa tulen viihtymään. Lajissa viehättää monipuolisuus ja itsensä haastaminen.
 
3) Kuinka päädyit valmentajaksi?
Noin puoli vuotta harrastettuani Ville (Ranta) pyysi keskustelemaan ja kertoi heidän tarvitsevansa syksylle uusia apuvalmentajia. Käytiin läpi mahdollinen kuvio valmennuksista ja pienen mietintäajan jälkeen ilmoitin olevani halukas tehtävään. Eikä ole tarvinnut katua 🙂
 
4) Mikä on parasta valmentamisessa?
Valmentamisessa parasta on nähdä, miten salin urheilijat nauttivat liikkumisesta ja on mukavaa, kun pystyy heidän liikkumistaan parantamaan omilla neuvoilla.
 
5) Suosikkitreenisi?
Mitään erityistä suosikkitreeniä en osaa nimetä, mutta omalla mukavuusalueella ovat pitkät treenit tai vastaavasti esimerkiksi ”Annie”, jossa saa tehdä koko setin täysillä, sen suurempia miettimättä.
 
6) Vapaa sana:
Tervetuloa kokeilemaan lajia, mutta suuri varoitus, että lajiin jää koukkuun jos tykkää itsensä haastamisesta sekä sosiaalisesta treeniympäristöstä!