Valmentajaprofiili
VIIVI
EJA 5351
1) Kuka olet, mistä tulet?
Loppelan Viivi, 26-vuotias ravintolayrittäjä ja kahden lapsen äiti Seinäjoelta. Yrittäjänä teen paljon töitä, ja ravintolatyön vastapainoksi on ihanaa pään nollausta käydä salilla niin urheilemassa, kuin sosialisoimassakin.
 
2) Millainen on liikuntataustasi ennen CrossFit:n aloittamista?
Lapsena/nuorena harrastin vaihtelevasti erilaisia tanssilajeja, ja useamman vuoden cheerleadingia. Yläasteella ja ammattikoulussa urheiluharrastukset vaihtui hetkeksi muuhun ajanvietteeseen, mutta esikoisen syntymän jälkeen 19-vuotiaana innostuin liikkumisesta uudelleen, ja myös oma hyvinvointi alkoi kiinnostaa toisella lailla. Kävin kuntosalilla, kokeilin erilaisia ohjelmia, lenkkeilin ja kävin uimassa. Monenlaista terveysliintaa harrastelin, kunnes kaverin suosituksesta rantauduin 60100:n boxille vuonna 2016. 
 
3) Kuinka päädyit valmentajaksi?
Kerran oheisharjoittelun pajassa loppukesällä 2021 näytin muistiinpanoja Villelle ja vitsailin, että ”Kato, pääseekö näillä tikku-ukkojen piirtämislahjoilla valmentajaksi???” 😅 Siitä tais mennä muutamia päiviä tai viikkoja, kun Ville kysyi että olinko silloin tosissani, että kiinnostaisko aloittaa hommat salilla. Toki ensireaktio oli että ”haloo, sehän oli vaan vitsi”, vaikka ehkä salaa oon joskus haaveillut että miltähän valmentaminen mahtais tuntua. Kuulemma olivat muutenkin miettineet että pyytäisivät mua apuihin, tiedä sitten kumpi oli syy ja kumpi seuraus. Mutta tässä ollaan!
 
4) Mikä on parasta valmentamisessa?
Tietty se, että saa bondailla meidän ihanien urheilijoiden kanssa toisella lailla, kuin treenatessa. Silloin ei aina ehdi keskittyä muuhun, kuin omaan treeniin. Hienoa on myös, kun pystyy omalla kokemuksella ja neuvoilla tarjoamaan valmennettaville urheilijoille toimivia vinkkejä ja oivalluksia, ja näkee urheilijoiden kehityksen konkreettisesti omin silmin jokaisella tunnilla!
 
5) Suosikkitreenisi?
Riippuu päivästä ja fiiliksestä. Painonnosto on mukavaa, emomit on yksiä lemppareita ja pitkät chipperit joissa voi vaan painaa menemään on kans aika maistuvia! Kesällä myös juoksu yhdistettynä treeniin on best!
 
6) Vapaa sana:
Mulle sali on paikka, johon voi aina tulla niinkuin toiseen kotiin. Jos ei satu tyhjälle salille, niin aina on kavereita vastassa! Arjen stressin ja kuormituksen saa 100% pois mielen päältä, kun astuu sisään salin ovista. Toivoisin että kaikki heittäis mahdolliset ennakkoluulot CrossFittia kohtaan romukoppaan ja uskaltautuis rohkeasti koittamaan. Tää on aivan paras laji ja YHTEISÖ❤️