IMG 3792 e1602241570591

Urheilijaprofiili – Eero Jääskeläinen

Meidän sali on täynnä mahtavia persoonia ja urheilijoita. Urheilijaprofiilien kautta halutaan esitellä heitä maailmalle! Tällä kertaa vuorossa saippuakauppias Eero Jääskeläinen!

Kuka olet, mistä tulet?
26 vuotta ikää löytyy mittarista ja syntyperäinen Seinäjokinen. Päivät menee oman yrityksen ja energiaa täynnä olevan Labradorinoutajan kanssa!

Millainen on liikuntataustasi ennen CrossFit:n aloittamista?
Alotin noin 6-7 vuotiaana pikaluistelun ja sen parissa harrastettiin ihan tuonne 18 vuotiaaksi asti. Siinä välillä on tullu kokeiltua niin pesäpalloa, jalkapalloa ja kaikkea muuta, mutta luistelussa on se pääpaino ollu. Viimeisinä harrastus vuosina kisattiin niin Norjassa, Ruotsissa kun Alankomaissakin. Crossfit taisi alkaa siinä 20 vuoden iässä kun pahimmasta täysikäisyyden villityksestä päästiin eroon!

Mitä olet saanut harrastukselta?
Uusia ystäviä, mukavan paikan treenata ja on se kuntokin varmaan jossakin kohdassa parantunut!

Miksi CrossFit ja mikä siinä on parasta?
CrossFitin monimuotoisuus ja itsensä haastaminen herätti oman mielenkiinnon varmaan ensimmäisenä. Myös oon varmasti maailman huonoin ihminen tekemään itselle mitään treeniohjelmaa ja menemään yksin salille puurtamaan, joten tässä lajissa ei tarvi treeniohjelmaa miettiä ja yksinkään ei tarvi treenata. Varmasti suurin asia miksi CrossFitistä on tullu melko tärkeää on se, että se on omalla kohdalla tunnin pako arjen kiireistä. Ei tarvi kun paikalle ilmestyä ja tehdä mitä käsketään!

Terveiset lajin aloittamista harkitsevalle.
Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Vaikka kaikki CrossFit mainoksissa näkyy isoja vahvoja ihmisiä niin tämä laji sopii ihan kaikille. Lajin monipuolisuuden takia yhtään tylsää treeniä ei tule vastaan!

https://www.instagram.com/eerojohannes/

Katso myös: